ika@cbu.edu.tr +90 236 201 2045 - 2048 - 1063
Klimasan Coolest Start Yetenek Programı İlanı

Metalfrio Solutions, ticari tip soğutucu alanında 60 yılı aşkın deneyime sahip, dünya çapında üretici ve pazarlamacı bir firmadır.

Metalfrio grubu, en son teknolojisi ve Brezilya, Meksika, Rusya ve Türkiye'de stratejik olarak konumlanmış endüstriyel birimleri ile 80'den fazla farklı ülkeye yönelik uluslararası dağıtım ve servis sağlayıcısı sayesinde ticari soğutma alanında küresel bir lider olarak varlığını sürdürmektedir.

Metalfrio grubunun bir parçası olan Klimasan, Manisa Fabrikası'nda en modern ve otomasyona sahip tesisleriyle sektörün lider firmasıdır. Klimasan, verimli üretim kapasitesi ve mükemmel konumuyla Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya (EMEAA) operasyonlarını yönetmek için stratejik bir ticari merkez olarak hizmet vermenin yanı sıra, Klimasan ve Şenocak markalarıyla Türkiye pazarında baskın bir oyuncudur.

Merhaba Coolest Starter’24 Adayımız!

Coolest Start olarak adlandırdığımız Klimasan Yetenek Programımız ile sürekli değişen ve gelişen dünyanın dinamik yapısına adapte olarak, yenilikleri fırsata çevirmeyi ilke haline getiriyoruz.

Coolest Start Yetenek Programımız ile ticari tip soğutucu sektörü deneyimini yaşatırken; programımızda alanında uzman kişilerden öğrenme fırsatları, kişisel gelişim programları, dijital dönüşüm workshop’ları, teknik eğitimler ile buluşacağız. Aynı zamanda, tasarladığın ve geliştirdiğin projeni sunma fırsatın var!

Keyif ve verim dolu 6 ay seni bekliyor!

Aranan Nitelikler

Kendi alanı ile ilgili dijital araçlara meraklı ve yeni teknolojileri kullanmaya hevesli, dinamik ve bilgiye doymayan 3. ve 4. sınıf üniversite ve yüksek lisans öğrencileri Klimasan Coolest Start Yetenek Programı tam size göre!

Coolest Starter adaylarımız Manisa fabrikamızda AR&GE, Satış, Pazarlama, Metot, Satın Alma, Tedarik Zinciri, Üretin, Kalite, Satış Sonrası Hizmetler, Bilgi Teknolojileri ve İnsan Kaynakları departmanlarımızda değerlendirilecektir.

Ayrıcalıklar

·         Üniversite tarafından staj zorunluluğu bulunan veya gönüllü stajlarda sigortası okul tarafından karşılanan,

·         Endüstri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, İstatistik, Çalışma Ekonomisi, İşletme, İktisat bölümlerinde eğitim gören,

·         6 ay boyunca staj yapabilecek olan,

·         Haftanın 5 günü tam zamanlı olarak staja katılım sağlayabilecek olan,

·         MS Office programlarını kullanabilen,

·         Tercihen SAP bilgisine sahip (ERP uygulamaları hakkında bilgisi olan),

·         İleri seviyede İngilizce bilgisine sahip.

Başvurular ik@klimasan.com.tr adresi üzerinden alınacaktır. Başvurularınızı iletirken çalışmak istediğiniz 3 departmanı tercih olarak belirtmenizi rica ederiz. Son başvuru tarihi 1 Mayıs 2024’tür!

Coolest Start Yetenek Programı’nının dönemi aşağıda verilmiştir:

1 Temmuz 2024 – 31 Aralık 2024